blonde2bf
Partners

2BeFresh sponsor van Stichting de Ruilfabriek

Trots zijn wij dat 2befresh ervoor zorgt dat deze website draait en super mooi is ingericht dankzij de sponsoring van 2befresh.

2BeFresh van website tot Google en van Facebook tot LinkedIn, zijn zorgen dat je scoort!

2BeFresh is een jong bedrijf dat zich bezighoudt met het optimaliseren van het digitale gezicht van bedrijven. In 2014 is Stef Lindeman gestart met 2BeFresh, na werkzaam geweest te zijn bij de Politie, een Eredivisieclub en bedrijf in publieke veiligheid. Bij deze drie organisaties heeft Stef sociale media geïntegreerd voor diverse toepassingen, waaronder meldkamers. De explosieve groei van sociale media en de onwetendheid voor MKB’ers is de reden geweest om 2BeFresh te starten. Inmiddels is 2BeFresh uitgegroeid tot een organisatie die veel meer doet. Zij werken voor multinationals maar ook voor zzp’ers, voor iedereen bieden wij een oplossing op maat.

Wij van 2BeFresh geloven in maatwerk. Onze toepassingen sluiten aan bij wat jij wilt. Zo kunnen we de totale digitale informatiestromen uit handen nemen, waardoor jij kunt doet wat je het liefste doet: ondernemen! Terwijl jij lekker blijft ondernemen, verzorgen wij bijvoorbeeld de website, sociale media en/of de nieuwsbrief. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Kijk wat rond op de website, of bel +31 (0)88-8377410 voor meer informatie! www.2befresh.nl