Partners

Huisregels Ruil Evenement

Heb je een ticket voor het Ruil Evenement?  Dan heb je ook ingestemd om je te houden aan een aantal voorwaarden en huisregels die op het evenement gelden. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat we met z’n allen een onvergetelijke dag van maken. We vragen je daarom om je aan het volgende te houden

  1. Als je online je ticket gekocht hebt, zorg dan dat je dit kan laten zien bij de toegang

2. Ben je nog geen 18 jaar? Dan heb je alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

3. Laat ons zien wat je bij je draagt. Als je al je spullen hebt ingeleverd en je komt shoppen zorgen wij voor voldoende tassen om je items weer mee naar huis te nemen. Een tas is dus niet nodig.

4. Wanneer je aankomt in kennelijke staat van dronkenschap kunnen we je niet toelaten. Ook drugsgebruik is niet toegestaan.

5. Huisdieren zijn niet toegestaan

6. Eigen drinken en eten zijn niet toegestaan, zodat we de omgeving schoon houden voor de items. Je kunt een drankje nuttigen in de daarvoor bestemde ruimte (tegen contante betaling)

7. Wees lief voor het personeel en de medebezoekers. Ben je het ergens niet mee eens meldt je dan bij een van de crewleden zodat we een oplossing met elkaar kunnen zoeken.

8. Is er een noodgeval? Volg de werkwijze van de locatie op en schakel direct iemand in.

9. Tijdens het event worden er foto’s gemaakt. Mocht je bezwaar hebben tegen plaatsing in de krant o.i.d. neem dan even contact op met de leiding van het event.

10. Heb je een rustige plek nodig waar je je baby voeding kan geven of wilt kolven? Neem dan contact op met de crew en wij regelen een rustige plek voor je. Neem voor de zekerheid een koeltas mee.

11. Stichting De Ruilfabriek is niet aansprakelijk voor eventuele schade, letsel of vermissing.

12. Roken binnen is niet toegestaan