Graag stellen wij aan jullie onze vrijwilligers voor: (uit privacy redenen hebben een aantal vrijwilligers geen foto)

IMG_0726

Lonneke woont in Utrecht met haar partner, 4 zonen en een hond. Zij heeft een eigen creatieve online onderneming met een webwinkel. Ze helpt Stichting De Ruilfabriek met het creëren van content voor de website en social media. Door haar praktische blik is zij een fijne sparringpartner met een hands-on mentaliteit.

 

20180114_162644

Marja is woonachtig in Utrecht samen met haar partner Walter. Drie zonen en vijf kleinkinderen! Marja is zeer creatief, vriendelijk, toegankelijk en ontwerpt prachtige knuffels. Ze houdt van sporten en naast haar activiteiten bij Stichting De Ruilfabriek is Marja ook zeer actief bij Handje Helpen en Het Vergeten Kind.

IMG_8761

Ady is een deel van het creatieve brein achter Stichting De Ruilfabriek. Ady woont in Nieuwegein met haar man, heeft twee dochters en vier kleinkinderen. Ady is creatief, beeldhouwer, schilder en alles wat in haar hoofd zit kan ze ook maken. Daarnaast werkt ze als coördinator bij de voorleesexpress in IJsselstein.

 

IMG_9111

Lien is altijd paraat om te helpen. Lien is woonachtig in IJsselstein, heeft 1 zoon en twee kleinkinderen. Ze is creatief en helpt regelmatig met het naaiwerk, en vindt het enorm leuk om op de markten en beurzen te staan. Lien is altijd heel zorgzaam en vriendelijk voor iedereen.

 

b3e8036e-9059-4013-814f-b01c8fd3b79e

Onze jongste vrijwilliger bij Stichting De Ruilfabriek, Abigail van 10 jaar. Zij vindt het enorm leuk om te komen helpen op evenementen, helpt met prijzen, inpakken en afrekenen. Abigail geniet enorm van alle activiteiten en staat altijd klaar om te helpen.

IMG_9113

Veronica uit Utrecht is 22 jaar en woont samen met haar 2 katten. Ze is werkzaam als content editor in het bedrijfsleven. Veronica helpt Stichting De Ruilfabriek met het bijhouden van de website en social media. Veronica werkt snel, wil graag leren en is creatief op het web.

 

IMG_9114

Toos is ook een van onze creatieve vrijwilligers die altijd een handje wil helpen. Toos woont samen met haar man en papegaai in IJsselstein en kan prachtig borduren.

IMG_9115

Yvonne is een van onze nieuwe vrijwilligers. Ze vindt het erg leuk om te komen helpen op evenementen en vindt duurzaamheid en milieubewust zijn belangrijke zaken. Yvonne doet actief aan afvalscheiding en heeft ook zonnepanelen. Yvonne is vriendelijk, een globetrotter en staat altijd klaar om een ander te helpen.

65885954_2316532181920139_5277366439903232000_n

Graag introduceren we ook Fiona als trouwe vrijwilliger van Stichting De Ruilfabriek. Ze heeft de eerste ondernemersmarkt opgezet en helpt altijd mee met organiseren en bij de Ruil events. Het is een heerlijke sparringpartner vol energie.

Met haar strakke aanpak en haar heerlijke lach is ze een mooie aanwinst voor de Stichting!