LEF logo_DEF_JPG
LEF ondernemers

Stichting De Ruilfabriek start vrouwelijk ondernemers netwerk op in Nieuwegein. 

LEF logo_DEF_JPGBij het oprichten van Stichting De Ruilfabriek is ook het ondernemersplatform L.E.F. opgestart.

Het LEF ondernemers platform is een initiatief van Stichting De Ruilfabriek. Ondernemers met LEF die van hun passie hun werk hebben gemaakt of combineren met een betaalde baan. LEF staat in het teken van “ Leef wat je liefhebt”. Het delen van kennis, ervaringen, het leren van elkaar, met elkaar verbinden en banden leggen in ondernemerschap is een belangrijk onderdeel voor het platform.

Aan het netwerk nemen al meer dan 35 vrouwen deel die een eigen onderneming hebben uit de regio. Ze komen een aantal keer per jaar bij elkaar,  waar ervaringen worden uitgewisseld samen met gastsprekers en trainers uit Nederland.

Nieuwe vrouwelijke ondernemers zijn welkom om zich aan te sluiten.  Wij zoeken vrouwelijke ondernemers uit de regio Utrecht (zoals bijvoorbeeld Nieuwegein, Utrecht, IJsselstein, Houten, Vianen, Montfoort, De Meern, Vleuten e.d.) met LEF die van hun passie hun werk hebben gemaakt of naast hun werk doen.

Deelname is uiteraard gratis! De volgende bijeenkomst is 13 september om 19.30 uur. Locatie Lots of Energy Herenstraat 45 Nieuwegein. Het wordt een hele bijzondere avond. Meer info op de LEF ondernemers pagina van deze site.

Heb je interesse om deel te nemen? Neem dan contact met ons op via deruilfabriek@gmail.com