Bedrijfsleider

Als Bedrijfsleider heb je een van de meest veelzijdige banen binnen de concept store.

Door het verrassende en sterk wisselende assortiment wordt er dagelijks een beroep gedaan op jouw creativiteit en ondernemerschap.

Je bent volledig verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel en zorgt samen met je team dagelijks voor honderden blije klanten. Kortom; je regelt het in jouw winkel!

WAT JE DAGELIJKS GAAT DOEN
Jij draagt samen met de bestuurder en rechterhand zorg voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en geeft leiding aan de vrijwilliger die die dag ook aan het werk is.

Je monitort de winkelverkoop en streeft constant naar een optimale winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Dit vertaal je door naar concrete werkzaamheden voor jouw team.

Uiteraard controleer je de voortgang en stuur je waar nodig bij om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren.

Ook beoordeel je dagelijks de aanwezige winkelvoorraad en adviseer je het aantal benodigde artikelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning en maak je dagelijks de kassa op.

Hij/zij is vriendelijk, werkt efficiënt, is gericht op het creëren van een goede werksfeer en probeert de dingen zo eenvoudig mogelijk te houden. Je bent een echte coach naar de andere vrijwilligers.

Je bent een aantal dagdelen per week beschikbaar, meer mag altijd;

Je vindt het vanzelfsprekend om regelmatig in het weekend en de vrijdagavond te werken;

Je vindt duurzaamheid belangrijk en bent enthousiast om dit op de kaart te zetten;

Heb je interesse? Stuur je gegevens, motivatie en achtergrond informatie over jou naar info@deruilfabriek.nl