Maatschappelijke stage

De Ruilfabriek conceptstore is een winkel in Nieuwegein waar ruimte is voor ondernemers om hun producten en diensten te verkopen. Stichting de Ruilfabriek biedt deze producten aan via een fysiek schap of stelt de ruimte beschikbaar. De stichting heeft geen winstoogmerk, alle inkomsten blijven onder de stichting. De stichting staat voor duurzaamheid, en het ruilen van kennis-items en ervaringen.

VOL ! Van 6 januari tot 18 februari zoeken wij helpende handjes met kleine klussen. Denk aan schilderen, schuren, zaken ophangen, en inruimen. De winkel is dan nog niet geopend dus je hoeft geen producten te verkopen. Help je een handje mee?

Vanaf 1 maart Meedraaien in De Ruilfabriek 

In de winkel heb je een actieve bijdrage binnen de concept store. Je bent werkzaam in de winkel, waar je afrekent en inpakt, de artikelen waar nodig bijvult. Je staat klanten te woord en helpt wanneer er een workshop of lezing wordt gegeven. Ook ruim je alles weer netjes op. En dat alles in een super gezellig team op een prachtige locatie! Je bent representatief, verantwoordelijk, consequent aanwezig en staat mensen vriendelijk te woord. Je bent altijd bereidt om je handen uit de mouwen te steken. Kom je ons helpen? Je bent van HARTE welkom!