Vrijwilliger Digitaal

 

De Ruilfabriek conceptstore is een winkel in Nieuwegein waar ruimte is voor ondernemers om hun producten en diensten te verkopen. Stichting de Ruilfabriek biedt deze producten aan via een fysiek schap of stelt de ruimte beschikbaar. De stichting heeft geen winstoogmerk, alle inkomsten blijven onder de stichting. De stichting staat voor duurzaamheid, en het ruilen van kennis-items en ervaringen.

Wij zoeken vanaf maart 2020 een aantal vrijwilligers uit de digitale wereld.

Heb je geduld en ben je vriendelijk? Weet je hoe je iemand kunt helpen om een mobiele telefoon goed ingesteld en overgezet te krijgen? Kun je bijvoorbeeld 55+ ers les geven of helpen in het omgaan met de mobiele telefoon, de IPad en het internet?

Dan zoeken wij jou!

Op een vast deel in de week willen wij de mogelijkheid in onze conceptstore organiseren waarbij wij deze mensen gaan helpen tegen een kleine vergoeding.

Organisaties zijn ook welkom als jullie willen werken vanuit een MVO situatie.

Kom van die bank af, je hulp is hard nodig!