De Ruilfabriek Conceptstore genomineerd

De Ruilfabriek is genomineerd als Beste Ondernemer in Nieuwegein door ‘In de Buurt Nieuwegein’. Dit jaar ging de prijs naar Bruna Muntplein maar De Ruilfabriek ervaart het als grote eer na het eerste jaar ondernemen in de Corona periode!

Complimenten voor alle ondernemers

Dat Bruna Muntplein heeft gewonnen, betekent overigens niet dat de andere ondernemers weinig stemmen kregen. Integendeel, alle genomineerden kregen bergen stemmen en de uitslag zat dicht bij elkaar.

Ook de andere twee finalisten, Knus bij Ann en De Ruilfabriek, kregen veel hartverwarmende reacties. Daarnaast ontvingen we op de redactie ontzettend veel complimenten voor tientallen andere Nieuwegeinse ondernemers. Dus, Nieuwegeinse ondernemer: lekker bezig, jij maakt Nieuwegein een stukje leuker!