Blog

Kerstpakket voor een goed doel, waar of niet waar?

Google op ‘Kerstpakket voor een goed doel’ en je wordt overspoeld met resultaten. Maar is zo’n kerstpakket nu echt gekoppeld aan een goed doel? Stel, je koopt een kerstpakket voor € 50,-, de inkoopkosten liggen in het gunstigste geval rond € 21,-. Trek daar nog de hoge personeelskosten en locatiekosten vanaf, wat blijft er dan over?
Hoeveel gaat er dan eigenlijk écht naar het goede doel?

Wij vinden het belangrijk dat de opbrengst van het kerstpakket heel zichtbaar ingezet wordt.

Hoe zetten wij onze missie dan in voor onze kerstactie in De Kerstfabriek in 2022?

  • Met deze kerstactie doe je dubbel goed. Met elk verkocht product doneer je 15% aan stichting De Ruilfabriek én met de opbrengst van de Kerst Shopping Event tegoedbonnen steunen wij de Jonge Mantelzorgers.
  • Bovendien gaat de omzet naar de ondernemers van wij jij de producten op die avond hebt gekocht. Hiermee steun je direct startende en duurzame ondernemers in onze Conceptstore.
  • In ruil daarvoor bezorgen wij de Jonge Mantelzorgers een fantástische kerst en gaan wij in 2023 uitjes organiseren voor hen en in en om Nieuwegein.

Ja! Daar hebben wij zeker over nagedacht, dus geen mooie reclame over goede doelen en kerstpakketten maar concreet en duidelijk een koppeling naar ons goede doel!

Boek snel je KerstFabriek event om deze prachtige actie niet te missen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *