Sinds de zomer van 2019 ontvang wij met heel veel plezier support van Mylene & Rosanne.

Het onderdeel Twice2Wear heeft twee toffe jeansjasje voor Mylene & Rosanne gemaakt. Het grote nieuws is dat zij onze nieuwe conceptstore op 1 maart komen openen! Wij vinden het belangrijk dat ook jongeren zien hoe je met kleine dingen hip & duurzaam kunt zijn.

Wil je ze ontmoeten? Koop dan vanaf 31 januari 19.00 uur via de BOEK NU knop je ticket voor de Meet en Greet voor 5 euro

De gehele opbrengst gaat naar Stichting de Ruilfabriek zodat wij activiteiten kunnen doen voor jongeren en andere doelgroepen.

Over Mylene & Rosanne;

Mylène & Rosanne (19 jr.). Deze Multi talenten zijn al meer dan 10 jaar bezig met zingen, dansen, presenteren en acteren, zowel op camera als Voice-acting. Zo hebben zij in meerdere professionele musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd, Hotel de Grote L en Tina de Musical, waarvoor zij zijn genomineerd met een Musical Award – Aanstormend Talent. Ook zijn ze bekend van het Junior Songfestival (winnaressen 2013), het Kinderen voor Kinderen koor en hun eigen hitsingles en nummer 1 noteringen: Me & My Selfie (meer dan 20 miljoen views op Youtube), MooiBoy, 1000 Mooie Wensen, Sister BFF, Summer Vibes, Music is Magic, Wanna Be You en The One. Ook op het gebied van Social Media met meer dan 100.000 abonees op Youtube (http://www.youtube.nl/mylenerosanne), meer dan een half miljoen volgers op Tik Tok en vele, vele volgers op Instagram zijn de meiden populaire Influensers.

Mylène & Rosanne PRESENTEREN zich al twee seizoenen prominent als jurylid bij het RTL programma “All Together

Now”. Ook ACTEREN zij in verschillende reclamespots waaronder voor “Telenet”, “Promovendum”, “Volkswagen” en “Almhof”. Maar Mylène & Rosanne zijn ook een veel gevraagde VOICE-ACTING-actrice voor o.a. films en series voor o.a. ZAPP, Nickelodeon, RTL Telekids, Disney zoals: de Nickelodeon serie Nicky, Ricky, Dicky, Dawn, of voor Netflix, Alexa & Katie en de bioscoopfilms “De Vijf En De Piratenschat”, “De Dolle Tweeling”, “De Fabeltjeskrant” en “Ralph breaks the Internet”. Naast hun gezamenlijke carrière als ZANGERES zijn Mylène & Rosanne ook actief als ACTRICES in tv-series en films. Zo heeft Mylène een rol gespeeld in de (SBS6) serie “Meiden van de Herengracht”, meegedaan aan de improvisatie show “De Vloer Op JR.” (VPRO/HUMAN). Samen hebben zij rollen vertolkt in “Spangas” (NCRV) en in de Film “Hotel de Grote L” (Kaap Holland / Warner Bros), 100% Coco in New York, Brugklas de film. Niet alleen hun liedjes zijn vaak te beluisteren, maar ook zijn zij als Radio DJ regelmatig te horen bij Efteling Kids Radio.

Mylène & Rosanne brengen hun eigen repertoire en afhankelijk van de doelgroep zingen ze ook ander repertoire en covers van bekende internationale artiesten. Mylène & Rosanne houden er van om hun publiek bij hun show te betrekken waardoor het een interactief optreden wordt en als het organisatorisch mogelijk is kan er zelfs een kleine groep met Mylène & Rosanne mee dansen op het podium.

Meer info: www.mylenerosanne.nl facebook.com/mylenerosannew   twitter.com/mylenerosanne   youtube.com/MyleneRosanne   instagram.com/mylenefw   instagram.com/roosbolleboos333   instagram.com/mylenerosanneofficial management@mylenerosannne.nl   Tik Tok – MyleneRosanne