Wij staan voor duurzaamheid en hergebruik van materialen! En ook daar kunnen wij je organisatie mee helpen.

Vanuit onze Concept & Styling ontwikkelingstak binnen de Stichting ontwikkelen wij diverse duurzame projecten in samenwerking met partners als Wereldhave.

Deze concepten zijn gericht op inrichting en styling van winkels, etalages of andere creatieve projecten. Onze eigen Conceptstore is een voorbeeld van duurzaam inrichten met hergebruik van materialen en styling.

Kijk mee rond in de projecten van 2022

Closet Sale winkel Middenwaard

In een prachtig leegstaand pand in het hart van het winkelcentrum kun je voor 1 dagje je eigen winkel huren. Met materialen vanuit het winkelcentrum die bewaard zijn gebleven én een schatjes uit de Kringloop winkel hebben wij deze prachtige winkel ontworpen.

Wil je meer weten over de winkel? Kijk op www.middenwaard.nl/closetsale

Closet Sale winkel Cityplaza

Het allereerste pand wat wij op deze manier hebben ingericht. Met materialen vanuit het winkelcentrum die bewaard zijn gebleven én een schatjes uit de Kringloop winkel hebben wij deze prachtige winkel ontworpen. De winkel was binnen 1 week uitverkocht!

Wil je meer weten over de winkel? Kijk op www.cityplaza.nl/closetsale

Closet Sale winkel Eggert

Het pand in Eggert is zo ingericht dat het ook weer direct verhuurd kan worden. Met een flexibele wand is dit snel geregeld. In de tussentijd wordt het pand gebruikt voor nog een mooie Closet Sale locatie.

Wil je meer weten over de winkel? Kijk op www.eggert.nl/closetsale

Winkel etalage inrichting

Is er tijdelijk een leegstaande etalage en zijn de kosten te hoog voor deze periode om te bestickeren? Denk dan eens aan ons. Wij richten de etalage tijdelijk in met materialen die wij of zelf in beheer hebben of kunnen hergebruiken vanaf de locatie. Nieuw hierin is dat wij een ondernemerskoppeling maken met meerdere ondernemers!

Zo kunnen ondernemers gratis extra reclame maken én ziet het lege pand er tijdelijk prachtig uit.

Uiteraard kunnen wij de etalage ook op een funny manier inrichten én gericht op 1 onderwerp of onderneming.

Wij regelen dat tegen een betaalbare prijs omdat wij deels met plezier werken met onze vrijwilligers. De opbrengst van deze activiteiten gaat naar onze Stichting.

Onze Styliste helpt u graag verder! Mail naar info@deruilfabriek.nl voor meer informatie.