Flexwerken op een unieke locatie

 
Ongestoord en dichtbij huis werken in een prettige omgeving. Andere ondernemers of werknemers ontmoeten, je netwerk vergroten. Wij zijn er zeker van dat er mooie dingen kunnen ontstaan!
In onze flexwerklounge zijn tien werkplekken waar je rustig een uurtje of een hele dag kunt werken. Er is een snelle Wi-Fi verbinding maar bekabeld is ook mogelijk.
Heb je behoefte aan wat te drinken, of zin in een heerlijk stukje Jack Fudge, bedienen we je graag! Naast de Ruilfabriek is het restaurant La Fuente gelegen met een take-away waar je heerlijke broodjes en koffie kunt halen. Dat maakt het werken een stuk aangenamer.
De Ruilfabriek conceptstore is gelegen in het hart van het winkelcentrum City Plaza , in Nieuwegein. Middenin het winkelcentrum ga je met de roltrappen omhoog, voordat je weer naar beneden gaat loop je onze conceptstore binnen. Onze vrijwilligers staan graag voor je klaar!
Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald) en nabij gelegen openbaar vervoer.
Een uur flexwerken kost €2,50. Kom je meer dan 20 uur in de maand dan is een abonnement voordeliger, daarvoor betaal je €50 en dan kun je onbeperkt komen werken.
Zelf meegenomen drankjes zijn niet toegestaan.
Wil je zeker zijn van je plekje?
Bel ons dan even op het nummer van de winkel 030 6330317
De flexwerklounge is ook te huur voor bijeenkomsten tegen een aantrekkelijk tarief.
NB. De aparte flexwerklounge is niet toegankelijk voor rolstoelen ivm drie kleine traptreden. Wel kun je dan flexwerken aan de grote loungetafel in de winkel zelf (bij beschikbaarheid)