Flexwerken op een unieke locatie

 
Ongestoord en dichtbij huis werken in een prettige omgeving. Andere ondernemers of werknemers ontmoeten, je netwerk vergroten. Wij zijn er zeker van dat er mooie dingen kunnen ontstaan!
In onze flexwerklounge zijn tien werkplekken waar je rustig een uurtje of een hele dag kunt werken. Er is een snelle Wi-Fi verbinding, maar bekabeld is ook mogelijk. Een uur flexwerken kost €2,50. Kom je meer dan 20 uur in de maand dan is een abonnement voordeliger; de kosten daarvan bedragen €50 en dan kun je onbeperkt komen werken.
Helaas is onze flexwerklounge niet toegankelijk voor rolstoelen i.v.m. drie kleine traptreden. Wel kun je dan flexwerken aan de grote loungetafel in de winkel zelf (bij beschikbaarheid).
Wil je zeker zijn van je plekje? Bel ons dan even op het nummer van de winkel 030 6330317
De flexwerklounge is ook te huur voor bijeenkomsten tegen een aantrekkelijk tarief. Kijk bij ‘ruimte huren’ voor meer informatie.
Wil je iets drinken of heb je zin in een heerlijk stukje Jack Fudge? We bedienen je graag! Naast De Ruilfabriek is het restaurant La Fuente gelegen met een take-away waar je heerlijke broodjes en koffie kunt halen. Dat maakt het werken een stuk aangenamer. Het is niet toegestaan om zelf drankjes mee te nemen.
De Ruilfabriek Conceptstore is gelegen in het hart van het winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Middenin het winkelcentrum ga je met de roltrappen omhoog, voordat je weer naar beneden gaat loop je onze Conceptstore binnen. Onze vrijwilligers staan graag voor je klaar!
Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald) en nabij gelegen openbaar vervoer.