Samenwerking in De Ruilfabriek Conceptstore – Project IJZERSTERK!

Waar staat IJZERSTERK eigenlijk voor?

Wij staan voor de LIEFDE!

Wij staan voor KRACHT & EMPOWERMENT maar het gaat veel dieper dan dat!

Liefde laat groeien, liefde laat wat duister is weer bloeien. Vanuit onze creatieve geest nemen wij je mee. En gaan we reizen en beleven met/voor jong en oud.

Woensdag 7 oktober start Project IJZERSTERK weer met een nieuwe reeks van 4 workshops. Je kunt je aanmelden via de volgende link: Workshopreeks: Creative Workshops, Creatief schrijven-Spoken Word Volwassenen 7, 14 en 28 oktober en 4 november (vanaf 18 jaar)

Tijdens deze workshops leer je jezelf op een nieuwe manier stem geven. We richten ons op maatschappelijke en educatieve thema’s, waarbij identiteit, bewustwording en eigenwaarde vaak centraal staan.

Dit doen we door middel van creatief schrijven en ‘spoken word’ (oftewel woordenkunst)

Tijdens de workshop maken wij ook gebruik van muziek en dans.

 

Wie is team Project IJZERSTERK?

Ayse Nur Salli

Ayse Nur Salli is afgestudeerd aan de docent dansopleiding in Amsterdam en werkzaam als docent, choreograaf en performer. Kunst gaat Ayse Nur om verbinding en delen. Dans en Beweging zijn haar startpunt om te creëren. Hierbij mengt zij haar liefde voor andere kunstdisciplines als theater en Spoken Word.

‘Door op een creatieve manier te werken kom je achter nieuwe ontdekkingen over jezelf en leer je jezelf kennen en uiten.

Serena Ganpat

Serena is een echte wordsmid en op vroege leeftijd begonnen met het schrijven van verhalen en het maken van muziek. Zij beoefent zelf de kunst van dichten en Spoken Word. Deze staan bij Serena altijd op de voorgrond en zijn haar grote passies. Vanuit haar professie als herstelcoach implementeert Serena tijdens het begeleiden van jongeren en ouderen creatieve werkvormen. 

‘De interactie met de jeugd is voor mij al een kunst an sich.’Wij hebben onze krachten en expertise samengebundeld. Wij willen jongeren en volwassenen in gesprek laten gaan door middel van verschillende kunstdisciplines.’

Project IJZERSTERK wordt ondersteund vanuit Stichting De Ruilfabriek. De meeste bijeenkomsten vinden daar plaats.

Je kunt Ayse en Serena ook inhuren voor optredens, workshops, bedrijfsactiviteiten of activiteiten voor (kwetsbare) jongeren.

Wil je in contact komen met het team van Project IJZERSTERK?

Mail naar project-ijzersterk@hotmail.com en volg ze op Instagram via @IJZERSTERKCREATIES