Chauffeurs gezocht (M/V):

Vervoer voor buurtgenoten in Nieuwegein

De Max Mobiel is een klein elektrisch autootje met chauffeur die (minder mobiele) buurtgenoten van A naar B kan brengen.

Wil je op bezoek bij familie? Heb je een tandartsafspraak? Wil je iets afgeven bij het postkantoor? Heb je een afspraak in het ziekenhuis? Wil je even winkelen op Cityplaza? Of moet je konijn naar de dierenarts? En heb je zelf geen vervoer of ben je slecht ter been? Boek dan een ritje met de Max Mobiel voor maar € 1,-!

Het autootje is smal en rijdt op het fietspad of op de stoep waardoor je overal voor de deur afgezet kan worden.

Mocht het sneeuwen, of glad zijn wij nemen altijd even contact op tijdig wanneer door de weersomstandigheden de Max Mobiel niet kan rijden.

Je kunt een boodschappentas, een wandelstok of een rollator meenemen. Zelfs een kleine opvouwbare rolstoel past erin! We zitten klaar om je rit in te plannen, minimaal 1 dag van tevoren. Bel 06 – 20 11 10 22 (van 10.00 tot 17.00 uur bereikbaar). Let op je kunt niet per mail eenboeking doen alleen telefonisch!

Wil je ook chauffeur worden? Ben jij sociaal aangelegd, lijkt het je wat om in het leuke en gekleurde wagentje rond te rijden? Heb je minstens een halve dag per week de tijd en minimaal een brommerrijbewijs?
Meld je aan via 06 – 20 11 10 22, of mail naar maxmobielcityplaza@citymobielnieuwegein.nl

Wij verzorgen de rijtraining met bijbehorend certificaat en omdat we soms te maken hebben met kwetsbare cliënten zal een VOG (verklaring omtrent gedrag) van kracht zijn.

Wil je de Max Mobiel sponsoren?