Rechterhand bestuurder

Lonneke

Lonneke woont in Utrecht met haar partner, 4 zonen en een hond. Zij heeft een eigen creatieve online onderneming met een webwinkel. Ze helpt Stichting De Ruilfabriek met het creëren van content voor de website en social media. Ook is zij volledig betrokken bij de inrichting van de conceptstore. Door haar praktische blik is zij een fijne sparringpartner met een hands-on mentaliteit.
Vrijwilliger

Marja

Marja is woonachtig in Utrecht samen met haar partner Walter. Ze heeft drie zonen en vijf prachtige kleinkinderen! Marja is zeer creatief, vriendelijk, toegankelijk en ontwerpt prachtige knuffels. Ze houdt van sporten en naast haar activiteiten bij Stichting De Ruilfabriek is Marja ook zeer actief bij Handje Helpen en het UMC
Creatieve brein

Ady

Ady is een deel van het creatieve brein achter Stichting De Ruilfabriek. Ady woont in Nieuwegein met haar man, heeft twee dochters en vier prachtige kleinkinderen. Ady is creatief, beeldhouwer, schilder en alles wat in haar hoofd zit kan ze ook maken. Naast de Ruilfabriek werkt ze als coördinator bij de voorleesexpress in IJsselstein.
Coupeuse en verkoopster

Lien

Lien is altijd paraat om te helpen en kan prachtig met de hand naaien. Lien is woonachtig in IJsselstein, heeft 1 zoon en twee kleinkinderen. Ze is creatief en helpt regelmatig met het naaiwerk, en vindt het enorm leuk om op de markten en beurzen te staan. Lien is altijd heel zorgzaam en vriendelijk voor iedereen.
Jongste vrijwilliger

Abigail

Onze jongste vrijwilliger bij Stichting De Ruilfabriek, Abigail van 10 jaar. Zij vindt het enorm leuk om te komen helpen op evenementen, helpt met prijzen, inpakken en afrekenen. Abigail geniet enorm van alle activiteiten en staat altijd klaar om te helpen.
Vrijwilliger

Toos

Toos is een van onze creatieve vrijwilligers die altijd een handje wil helpen. Toos woont samen met haar man en papegaai in IJsselstein en kan prachtig borduren.
Vrijwilliger

Fiona

Fiona is een trouwe vrijwilliger van Stichting De Ruilfabriek. Ze heeft de eerste ondernemersmarkt opgezet en helpt altijd mee met organiseren en bij de Ruil events. Het is een heerlijke sparringpartner vol energie. Met haar strakke aanpak en haar heerlijke lach is ze een mooie aanwinst voor de Stichting!
Vrijwilliger

Yvonne

Yvonne is een van onze nieuwe vrijwilligers. Ze vindt het erg leuk om te komen helpen op evenementen en vindt duurzaamheid en milieubewust zijn belangrijke zaken. Yvonne doet actief aan afvalscheiding en heeft ook zonnepanelen. Yvonne is vriendelijk, een globetrotter en staat altijd klaar om een ander te helpen.
Vrijwilliger

Michelle

Michelle is 15 jaar, woont in Nieuwegein en staat al heel wat jaartjes klaar om de Ruilfabriek elke keer te helpen! Ze is gezellig, creatief en heel secuur.
Organisator

Sacha

Sacha woont samen met haar partner en hun drie (bijna) studerende kinderen in Nieuwegein. Regelmatig trekt ze erop uit voor een lange wandeling en dansen is ook één van haar passies. Ze is communicatieadviseur en ook een echte regelneef. Bij Stichting De Ruilfabriek helpt Sacha vooral met de organisatorische zaken.
Organisator

Selina

Selina, is 27 jaar woont in Wijk bij Duurstede. Ze houdt van creatief bezig zijn, schilderen en tekenen, muziek en persoonlijke ontwikkeling. Ondernemen en regelen is haar op het lijf geschreven
Founder

Ilja

Ilja is 45 jaar en woont met haar man en twee kinderen in Jutphaas in Nieuwegein. Ilja is de oprichter van Stichting de Ruilfabriek en daarmee de drijfveer achter de Stichting