Heb je artikelen in de DROMENKAMER webshop gekocht, maar ben je niet tevreden over het product? Onder bepaalde voorwaarden heb je het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van reden het artikel retour te sturen en de overeenkomst te herroepen.

Wij vragen je echter om altijd even contact op te nemen met onze klantenservice via info@deruilfabriek.nl per e-mail. Afhankelijk van het bestelde product kunnen we je het beste informeren over hoe je het artikel kunt retourneren.

  • Voeg het ingevulde formulier toe aan de retourzending.
  • Voeg de artikelen toe aan de retourzending. Heb je de originele verpakking nog voeg deze toe. Opengemaakte of gebruikte artikelen kunnen wij niet retour nemen. Heb je een klacht dan graag eerst contact met ons opnemen.
  • De retourzending dient binnen 14 kalenderdagen na verzenddatum bij ons binnen te zijn of je moet kunnen aantonen dat het artikel daadwerkelijk binnen de termijn is verzonden. Het retour termijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop wij de artikelen hebben verzonden.
  •  We storten de betaling zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij het artikel retour hebben ontvangen, storten wij het geld op dezelfde rekening retour waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij uitdrukkelijk anderszins aangegeven.

Je kunt het artikel terugbrengen in De Ruilfabriek Conceptstore te Nieuwegein of je kunt het op eigen kosten retour sturen naar: De Ruilfabriek Conceptstore t.a.v. Retouren DROMENKAMER webshop Plein 114 3431 LV Nieuwegein.

Zorg dat het altijd met track & trace code verzonden wordt.  De Ruilfabriek Conceptstore is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00 uur.