Bij het oprichten van Stichting De Ruilfabriek is ook het ondernemersplatform L.E.F. opgestart.

Het LEF ondernemers platform is een initiatief van Stichting De Ruilfabriek. Ondernemers met LEF die van hun passie hun werk hebben gemaakt of combineren met een betaalde baan. LEF staat in het teken van “ Leef wat je liefhebt”. Het delen van kennis, ervaringen, het leren van elkaar, met elkaar verbinden en banden leggen in ondernemerschap is een belangrijk onderdeel voor het platform.

Aan het netwerk nemen al meer dan 35 vrouwen deel die een eigen onderneming hebben uit de regio. Ze komen een aantal keer per jaar bij elkaar,  waar ervaringen worden uitgewisseld samen met gastsprekers en trainers uit Nederland.

Nieuwe vrouwelijke ondernemers zijn welkom om zich aan te sluiten.  Wij zoeken vrouwelijke ondernemers uit de regio Utrecht (zoals bijvoorbeeld Nieuwegein, Utrecht, IJsselstein, Houten, Vianen, Montfoort, De Meern, Vleuten e.d.) met LEF die van hun passie hun werk hebben gemaakt of naast hun werk doen.

Deelname is uiteraard gratis! Kijk regelmatig bij onze evenementen voor de volgende bijeenkomst of meld je aan via de mail om op de hoogte gehouden te worden en lid te worden van onze gesloten FB pagina.

Heb je interesse om deel te nemen? Neem dan contact met ons op via info@deruilfabriek.nl