Wij zijn op zoek naar jou!

Schrijf je in als vrijwilliger!

Wil je ook werken in een gezellige, veilige omgeving? Word dan vrijwilliger bij Stichting De Ruilfabriek! Onze Stichting richt zich op reguliere vrijwilligers die willen aansluiten bij een ontzettend gezellig team.

Wij bieden ook begeleidingstrajecten aan. Deze zijn gericht op arbeidsactivering, werkervaringsplaats of re-integratie. Samen met onze coaches maken we jou weer werkfit!

Heb je niet zoveel tijd over maar wil je wel meehelpen? Dat kan! Wij organiseren regelmatig evenementen waar we je hulp goed bij kunnen gebruiken. Kijk op deze pagina welke mogelijkheden er zijn.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar vrijwilligers.deruilfabriek@gmail.com met je gegevens, motivatie en achtergrond en we nemen z.s.m. contact met je op.

 

Op dit moment zoeken wij;

Winkel medewerker op zaterdag of zondag
Vind je onze winkel ook zo mooi en inspirerend? Meld je dan aan als vrijwilliger voor in onze winkel. Je draait een dienst van 3,5 uur in de ochtend of de middag. Wij zoeken representatieve vrijwilligers die ook in staat zijn om kassa te kunnen draaien.

Vrijwilliger Country & Christmas fair
Van 23 t/m 28 november staan wij op de prachtige Country & Christmas fair in Haarzuilens. Wij hebben daar een prachtige foto opstelling waar we bezoekers aanbieden op de foto te gaan in ruil voor een donatie. Ook bieden wij onze cadeaukaart aan voor ons Project Dromenkamer.
Je draait diensten van maximaal 4 uur (ochtend, middag of avond). Na of voor je dienst heb je de mogelijkheid om de fair te bezoeken. Wij zoeken vooral vrijwilligers die mondig genoeg zijn om bezoekers aan te spreken en te overtuigen om tot een donatie over te gaan.

Projectleider
Wij hebben diverse projecten waar wij met super veel plezier aan werken. Wij zoeken projectleiders die daar net zo blij van worden. Ben jij diegene die een kei is aansturen en organiseren? Dan ben je van harte welkom! De projecten zijn altijd op incidentele basis en de uren zijn in overleg.

Super inpakkers!
Ben jij in staat om de mooiste kado creaties te maken? En ben je vanaf 26 november in staat om op de vrijdag. zaterdag of zondag een aantal uren te werken? Neem dan contact met ons op.

Omdat wij de mooiste creaties willen maken voor de klanten op Cityplaza krijg je van ons een intake. Als je netjes genoeg kunt inpakken geven wij jou een training met de materialen die we gaan gebruiken. We werken ook hier in blokken van 4 uur. Je krijgt een vergoeding van ons per uur afhankelijk van je leeftijd. Meer informatie klik hier

MAS Stage
Wij krijgen vele vele vele vragen voor een MAS stage. Hier zijn we ontzettend blij mee! Wil je een MAS stage lopen kijken dan op de pagina van de MAS stages. Stage kun je alleen lopen op onze projecten, wij plaatsen zodra er plek is een oproep op deze site. Het heeft helaas geen zin om ons tussendoor te contacten.

Zoete Zoenen medewerker
Ben je tussen de 16 en 27 jaar en zoek je een leuke vrijwilligersplek? Meld je dan aan voor de Zoete Zoenen. Wij zoeken gezellige, representatieve jongeren die van aanpakken weten.

Beheerder Vergader locatie CityMeets
Op onze prachtige vergaderocatie zoeken wij een beheerder die een aantal uren per week zorgt draagt voor onze locatie. Word je er blij van dat alles er spik en span eruit ziet? Dat alles netjes is aangevuld? Dat alles klaar staat voor het bezoek? Dan worden wij ook heel blij van jou! Je kunt zelf je uren indelen, al vanaf 2 uur per week. Maar meer mag ook!

Vrijwilliger Project Dromenkamer
Ben jij een kei in het omtoveren van een kamer? Een echte kringloop-zoeker? Of ben je handig met klussen? Word dan een vrijwilliger bij ons prachtige project waarin wij kamers restylen van pleegkinderen. Een dankbaarder project als dit kennen wij niet!

Interesse?

Vul het onderstaande contactformulier in.

Wij bewaren je gegevens uiterst zorgvuldig en gebruiken en bewaren deze alleen in overleg en wanneer noodzakelijk.

Let op de bevestiging van de aanmelding kan je in spam mailbox terecht komen.