Vrijwilligers Anneke en Wil

Wil je ook werken in een gezellige, veilige omgeving? Word dan vrijwilliger bij Stichting De Ruilfabriek! Onze Stichting richt zich op reguliere vrijwilligers die willen aansluiten bij een ontzettend gezellig team.

Wij bieden ook begeleidingstrajecten aan. Deze zijn gericht op snelle re-integratie. Samen met onze floormanagers die Harrie gecertificeerd zijn maken we jou weer werkfit!

Heb je niet zoveel tijd over maar wil je wel meehelpen? Dat kan! Wij organiseren regelmatig evenementen waar we je hulp goed bij kunnen gebruiken. Kijk op deze pagina welke mogelijkheden er zijn.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@deruilfabriek.nl met je gegevens, motivatie en achtergrond en we nemen z.s.m. contact met je op.

Op dit moment zoeken wij;

Winkelmedewerker
Vind je onze winkel ook zo mooi en inspirerend? Meld je dan aan als vrijwilliger voor in onze winkel. Je draait een dienst van 3,5 uur in de ochtend of de middag. Wij zoeken representatieve vrijwilligers die ook in staat zijn om kassa te kunnen draaien. Wij zijn op dit moment hard op zoek naar vrijwilligers die ook in het weekend mee kunnen helpen op roulatie basis.

Projectleider
Wij hebben diverse projecten waar wij met super veel plezier aan werken. Wij zoeken projectleiders die daar net zo blij van worden. Ben jij diegene die een kei is aansturen en organiseren? Dan ben je van harte welkom! De projecten zijn altijd op incidentele basis en de uren zijn in overleg.

MAS Stage
Op dit moment hebben wij een stop voor MAS stages of flits stages.

Wij krijgen vele vele vele vragen voor een MAS stage. Hier zijn we ontzettend blij mee! Wil je een MAS stage lopen kijken dan op de pagina van de MAS stages. Stage kun je alleen lopen op onze projecten, wij plaatsen zodra er plek is een oproep op deze site. Het heeft helaas geen zin om ons tussendoor te contacten.

Chauffeur Max Mobiel
Wil je ook graag vrijwillige chauffeur worden op de Max Mobiel? Kijk op onze site onder Max Mobiel of op www.cityplaza.nl

Chef (fin) Max Mobiel
Wij zoeken een dame of heer die de aansturing doet van de vrijwilligers van de Max Mobiel. Het voeren van sollicitatie gesprekken, het zorgen dat er een teamoverleg is, vraagbaak voor allerlei vragen en regelklussen. Het betreft ook een vrijwilligersfunctie voor een aantal uren per week naar eigen inzicht in te delen.

Graag je sollicitatie sturen naar vrijwilligers@deruilfabriek.nl