Welkom nieuwe ondernemer!

Kijk snel rond voor alle informatie.

Wij zijn op zoek naar jou!

Hi ondernemer!
Zoek je een unieke plaats voor jouw producten?

Stichting De Ruilfabriek opent op 1 maart 2020 de deuren van haar conceptstore.
Met meer dan 300 m2 wordt dit een geweldige en originele winkel in het hart van het winkelcentrum City Plaza in Nieuwegein.Nu denk je misschien De Ruilfabriek……hmmm, kan je er alleen maar spullen ruilen dan? Het antwoord is nee, je kunt veel meer ruilen dan alleen maar spullen. In de vintage shop ruilen wij niet alleen items maar ook kennis,kunde, diensten, ervaring, fun en plek. Je kan bij ons workshops volgen, een flexwerkplek huren, cadeautjes vinden, en zelfs meehelpen om de winkel tot een succes te maken door je als vrijwilliger aan te melden.

Wij willen jou als ondernemer graag een platform geven in onze shop. Je kan bij ons planken, grondplekken, tafels en krukken, etalageplek en/of een workshopplek huren. De winkel draait naast de oprichters, Ilja en Lonneke dus, volledig op vrijwilligers en ondernemers die een handje komen helpen!
Best bijzonder..

De winkel wordt op hoog retail niveau ingericht met een vintage uitstraling. De huurprijzen vind je in de onderstaande afbeelding.
Het is natuurlijk ook mogelijk om (losse) workshops te geven, je kunt voor een kleine vergoeding gebruik maken van de conceptstore.
Kijk op onderstaande afbeelding voor het prijsoverzicht of raadpleeg het pdf bestand
FLYER_DEELNEMERS

Mochten er nog vragen of twijfels zijn of wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op. Of kom vrijdag 24 januari ons ontmoeten tijdens de informatiebijeenkomst. Meer info bij de evenementen.

Doe je mee? Why not?

De kosten en randvoorwaarden zijn in onderstaande afbeelding beschreven

Prijscatalogus