Welkom nieuwe ondernemer!

Kijk snel rond voor alle informatie.

Wij zijn op zoek naar jou!

Hi ondernemer!
Zoek je een unieke plaats voor jouw producten?

Bezoek dan eens De Ruilfabriek Conceptstore op Cityplaza Nieuwegein.
Met meer dan 400 m2 ontdek je een geweldige en originele winkel in het hart van het winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein.

Bij De Ruilfabriek denk je wellicht, kun je er alleen maar spullen ruilen dan? Dat is niet het geval; in de Conceptstore ruilen wij kennis, kunde, diensten, ervaring, fun en plek.  Je kunt bij ons workshops volgen, een flexwerkplek huren, cadeautjes vinden, en zelfs meehelpen om de winkel tot een succes te maken door je als vrijwilliger aan te melden.

Wij willen jou als ondernemer graag een platform geven in onze shop. Je kunt bij ons planken, grondplekken, tafels en krukken, een etalageplek en/of een workshopplek huren.

De winkel draait naast de oprichters, Ilja en Lonneke, volledig op vrijwilligers en ondernemers die een handje komen helpen.
En dat mogen we best bijzonder noemen!

De winkel is op hoog retailniveau ingericht met een vintage uitstraling.
De huurprijzen staan hieronder vermeld.
Het is natuurlijk ook mogelijk om (losse) workshops te geven. Tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van de Conceptstore.

Mochten er nog vragen of twijfels zijn of wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op via info@deruilfabriek.nl.

 

N.B. Gezien het grote aanbod van sieraden, kaarten en kinderkleding, is er op dit moment een stop op ondernemers die deze artikelen verkopen.

Doe je mee? Why not?

De kosten en randvoorwaarden zijn in onderstaande afbeelding beschreven

Prijscatalogus