Voor een zakelijk cadeau gekoppeld aan een goed doel kies je voor de DROMENKAMER Cadeaukaart!

Onze cadeaukaart kun je het hele jaar door geven, maar is uitermate geschikt voor Kerstmis. En denk ook eens aan de Dag van de Vrijwilliger, Sinterklaas, een jubileum, Secretaressedag of als bedankje voor het harde thuiswerken!

Laat je collega’s, personeel of zakenrelaties zelf een keuze maken in onze DROMENKAMER webshop. Hierin kun je prachtige cadeaus uitzoeken en werken wij samen met onze duurzame ondernemers uit De Ruilfabriek Conceptstore. Je ondersteunt ook nog eens startende ondernemers!

Onze DROMENKAMER cadeaukaart is een fysieke kaart, zo wordt het geven extra leuk. Waar je ook woont, onze vrijwilligers sturen de artikelen mooi verpakt naar de ontvanger.

Lees hier de Flyer Pleegzorg voor bedrijven

De Dromenkamer Cadeaukaart kun je hier bestellen of klik op de button. De opbrengst gaat volledig naar ons Dromenkamer Pleegzorg Project.

Wil je een grotere hoeveelheid en/of zelf een bedrag kiezen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@deruilfabriek.nl. Onze manager Lonneke neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Liever een losse donatie doen? Dat kan ook! Gebruik hiervoor de knop Doneren in het Menu, of mail bij vragen naar info@deruilfabriek.nl.