Welkom bij Zoete Zoenen! 

De winkel met overheerlijke choco zoenen locatie is gevestigd in de Lounge van De Ruilfabriek Conceptstore alwaar we in een prachtige setting van een American Diner in de 50’er jaren onze chocozoenen verkopen.

Je kunt de chocozoenen online bestellen en ophalen in de Zoete Zoenen. Er is steeds een andere voorraad bezig, deze actuele voorraad kunt u op deze pagina terugvinden.

Op woensdag en vrijdag in de Zoete Zoenen lounge terecht voor een doosje assorti chocozoenen of maak gebruik van een heerlijk kopje thee of koffie. (QR toegangscode is vereist).

Heb je geen bestelling gedaan? Er zijn altijd voldoende chocozoenen op voorraad.

Het heerlijke bakker product is een lust voor het oog en een streling voor de tong. Er zijn wel meer dan 30 smaken op bestelling leverbaar.

De Zoete Zoenen chocozoenen zijn een fantastische traktatie voor bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag, jubileum of een ander gezellig feestje.

Speciale bestelling?
Een hele doos vol nodig voor bijvoorbeeld een traktatie, een bruiloft of een ander gezellig feestje. Wij verkopen diverse assorti-dozen voor zowel particulieren of bedrijven. Deze bestellingen kunnen wij ook verzenden op afspraak. Neem contact met ons op via het mailadres zoetezoenencityplaza@gmail.com.

Wij kunnen ook chocozoenen personaliseren.

Contact gegevens:
Email: zoetezoenencityplaza@gmail.com
Telefoon (De Ruilfabriek algemeen) 030-6330317

Wil je meer weten over ons Zoete Zoenen concept, waarbij wij jongeren een plek in de Maatschappij geven? Kijk dan op de pagina ‘Over Zoete Zoenen’.

Onze Zoete Zoenen zijn vrij van Gelatine.

Om de ingrediëntenlijst in te zien, klik hier Ingrediëntenlijst Zoete Zoenen