Disclaimer voor aankopen.

(Algemene voorwaarden voor ondernemers die deelnemen zijn apart beschreven)

Stichting De Ruilfabriek behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en de algemene voorwaarden te wijzigen.

Aansprakelijkheid
Stichting De Ruilfabriek is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik van het geleverde product.

Stichting De Ruilfabriek is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die is ontstaan ​​na aflevering door derden.

Kleurafwijkingen kunnen niet worden uitgesloten door individuele instellingen of displays.

Gebruik van deze website
Stichting De Ruilfabriek besteedt veel aandacht aan de inhoud van deze website. Ondanks onze inspanningen kunnen we niet garanderen dat de informatie actueel, volledig of juist is. Als er onjuistheden zijn of als de informatie niet langer up-to-date is, zullen we ons uiterste best doen om de informatie zo snel mogelijk te corrigeren.

Stichting De Ruilfabriek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van deze website of de door ons verstrekte informatie.

Auteursrechten
Niets van de website van Stichting De Ruilfabriek mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder de schriftelijke toestemming van Stichting De Ruilfabriek.

  1. Herroepingsrecht
    Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Voor de gehele procedure verwijzen we je naar de pagina Retourneren op onze website.

Uitzondering maatwerk
Sommige producten die je via de Stichting De Ruilfabriek webwinkel koopt worden speciaal voor jou gemaakt volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is daarop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

  1. Klachten
    Als je niet tevreden bent verwijzen we je naar de pagina Retourneren op de website.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door bovenstaande stappen te volgen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op via deze link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.