Het project

Vanuit De Ruilfabriek gaan wij aan de slag met het stylen en vullen (boven de 1,80 meter) van de nieuwe boekenkasten in het Stadshuis van Nieuwegein. In deze boekenkasten plaatsen wij opvallende en kenmerkende items uit Nieuwegein.

Help jij ons met inrichten?
Het Stadshuis wordt een plek van, voor en door Nieuwegeiners. Daarom zijn we op zoek naar mooie spullen voor de bovenste planken van de nieuwe boekenkasten. Het gaat om Nieuwegeinse voorwerpen die passen bij de thema’s van de boeken in de kast. Onderaan deze pagina zie je actueel wat wij zoeken.

Heb jij thuis dat ene speciale voorwerp liggen?

Help dan mee met het vullen en lever deze in tijdens openingstijden bij De Ruilfabriek Conceptstore. Onze winkel kun je vinden op winkelcentrum Cityplaza boven de Starbucks. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Ook in de inrichting daarvan zijn wij op zoek naar bijzondere items van particulieren of organisaties die passend zijn in het concept.

Retour

Zijn de items van grote waarde en wil je ze retour, dan maken we aparte afspraken hierover. Dit is met name van toepassing op organisaties. Als particulier zoeken wij geen items van grote waarde maar wel passend in de styling.

De donaties zijn een gift. Wij hebben niet voor ieder item direct plek, we bewaren ze goed mochten we ze toch kunnen plaatsen.

Voordat je komt inleveren kijk goed of de vraag nog steeds open staat! Op deze pagina zie je de gewenste artikelen terug.

Mocht je een item hebben dat niet op de lijst maar waarvan je denkt dat het waardevol is neem dan eerst contact met ons op. Het heeft geen zin om materialen zomaar langs te brengen. Je kunt dan mailen naar boekenkast@deruilfabriek.nl

 

BLIJF ONS VOLGEN OP SOCIAL MEDIA

Instagram; @denieuwegeinseboekenkast

Veelgestelde vragen

Vraag: Krijg ik mijn ingeleverde item retour?

Antwoord: je krijgt je ingeleverde item niet meer retour. We zien je product als een schenking. (mits organisaties of grote waarde maar hierover worden aparte afspraken gemaakt)

Vraag: Kan ik ook op andere momenten inleveren?

Antwoord: Het boekenkastproject is een project over een langere periode. Wij zullen dus regelmatig items gaan vragen, kom regelmatig terug op deze pagina om te kijken wat we zoeken en volg ons op social media.

Vraag: Is mijn item zichtbaar in de boekenkast?

Antwoord: Wij houden rekening met thema’s en styling van de kasten, het kan zijn dat je item niet geplaatst wordt. Daar geven we geen garantie op. We vragen zo gericht mogelijk uit.

Vraag: Vanaf wanneer kan ik mijn item eventueel terug zien?

Antwoord: Vanaf 13 juni zijn de eerste opleveringen tot het einde van het jaar. We beginnen op de Begane Grond en de eerste verdieping.

Contact: De Ruilfabriek Conceptstore, Plein 114 3431 LV Nieuwegein

Email: boekenkast@deruilfabriek.nl