Retourneren

Heb je artikelen in de Conceptstore gekocht, maar ben je niet tevreden over het product? Dan heb je het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van reden het artikel retourneren. Zonder aankoopbon en originele verpakking kunnen wij geen retour aannemen.

Heb je een product online gekocht? Dan kun je deze op eigen kosten retourneren per post of terugbrengen in de winkel met het aankoopbewijs en de originele verpakking binnen 14 werkdagen.

Wil je eerst contact? Dat kan! Via onze klantenservice shop@deruilfabriek.nl

Afhankelijk van het bestelde product kunnen we je het beste informeren over hoe je het artikel kunt retourneren.

  • Voeg de artikelen toe aan de retourzending. Heb je de originele verpakking nog voeg deze toe. Opengemaakte of gebruikte artikelen kunnen wij niet retour nemen. Heb je een klacht dan graag eerst contact met ons opnemen.
  • De retourzending dient binnen 14 werkdagen na verzenddatum bij ons binnen te zijn of je moet kunnen aantonen dat het artikel daadwerkelijk binnen de termijn is verzonden. De retourtermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag waarop wij de artikelen hebben verzonden.
  • We storten de betaling zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij het artikel retour hebben ontvangen. Wij storten het bedrag op dezelfde rekening retour waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij uitdrukkelijk anderszins aangegeven.

Wil je de webshopaankoop terugbrengen in de winkel?

Je kunt ook het artikel terugbrengen in De Ruilfabriek Conceptstore te Nieuwegein. Locatie Plein 114 op Cityplaza Nieuwegein. De Ruilfabriek Conceptstore is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Wil je de webshopaankoop retour sturen?

Je kunt het op artikel op eigen kosten retour sturen naar:
De Ruilfabriek Conceptstore
t.a.v. Retouren
Plein 114
3431 LV Nieuwegein

Zorg dat het altijd met track & trace code verzonden wordt.