Doneer nu!

Bedrag

Overweeg je om een donatie te doen aan een goed doel?

Het zijn roerige tijden en daarin is het een persoonlijke keuze aan wie jij je donatie gunt, voor de een is dat een grote organisatie voor de ander juist een lokaal initiatief bij jou in de buurt.

Als je Stichting De Ruilfabriek steunt, draag je bij mensen die wij een stukje terugbrengen in de maatschappij. Of het nu om jongeren gaat of om eenzaamheid voor mantelzorgers, er zijn vele vrijwilligers bij ons werkzaam in Nieuwegein.

Zo help je een beetje mee dat zorgen op de achtergrond verdwijnen en er weer positieve lichtjes zijn in de wereld van deze mensen.

Stichting De Ruilfabriek ontvangt geen vaste subsidies en is afhankelijk van donaties uit de samenleving. Dankzij jouw donatie maken wij de wereld weer een beetje mooier en bijzonderder!

Hoe je kunt doneren?

Een donatie is een geldbedrag wat je schenkt aan een goed doel, zoals bijvoorbeeld Stichting De Ruilfabriek. De donatie kun je doen via je computer of telefoon via deze pagina. Op dit moment kun je alleen nog eenmalige donaties doen, maar mocht je interesse hebben in een maandelijkse donatie neem dan contact met ons op via info@deruilfabriek.nl

We zijn op dit moment aan het kijken hoe we dit kunnen automatiseren via de website.

Bij voorbaat dank voor jouw donatie namens iedereen bij Stichting De Ruilfabriek!