Hi ondernemer!
Zoek je een unieke plaats voor jouw producten? Bezoek dan eens De Ruilfabriek Conceptstore op Cityplaza Nieuwegein.

Met meer dan 400 m2 ontdek je een geweldige en originele winkel in het hart van het winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein.

Bij De Ruilfabriek denk je wellicht dat je er alleen maar kunt ruilen? Dat is niet het geval, in de Conceptstore ruilen wij kennis, kunde, diensten, ervaring, fun en plek en geld is tenslotte ook een ruilmiddel.  Je kunt bij ons cadeautjes vinden, en zelfs meehelpen in de winkel door je als vrijwilliger aan te melden, maar dit is zeker niet verplicht bij ons.

De winkel draait naast de oprichters, Ilja en Lonneke, volledig op vrijwilligers en ondernemers die een handje komen helpen.
En dat mogen we best bijzonder noemen.

Inmiddels is de Conceptstore uitgegroeid tot een pracht van een winkel, met een diversiteit aan artikelen. De winkel staat vol met mooi, leuke, inspiratievolle, duurzame, gerecyclede producten die samen een perfecte cadeauwinkel vormen. Hier vind je altijd dat ene speciale cadeautje!

Met trots kunnen we zeggen dat er inmiddels meer dan 60 ondernemers een plek bij ons hebben en zien we onze naamsbekendheid en de omzet oplopen. Omzet die we iedere maand terugbetalen aan de ondernemers welteverstaan. Wij willen jou als ondernemer graag een platform geven in onze shop.

We hebben nog ruimte beschikbaar in de winkel.

Belangrijk:

  • Wij bepalen samen met jou de prijs, we hebben geen standaard prijzen maar proberen het betaalbaar te houden en te kijken wat haalbaar is voor je onderneming. Zo kun je ook als beginnende ondernemer rustig bij ons opstarten.
  • De huurprijzen zijn per maand en exclusief BTW
  • De minimale deelname is 6 maanden en de opzegtermijn is 1 volle kalendermaand. Je kunt starten op de 1e en 15e van elke maand.
  • Opzeggen is altijd voor de 1e van de maand.
  • Naast de huur rekenen we 15% provisie over je netto-verkopen. Aan het begin van elke maand ontvang je een huurfactuur voor de aankomende maand.
  • De omzet van de maand ervoor wordt op de 15e uitbetaald, mits de huur van de huidige maand is voldaan.
  • De huurplekken worden regelmatig verplaatst, zodat ieders spullen verspreid door de winkel te zien zijn, altijd vanuit de gedachte om meer verkoop te kunnen genereren.
  • Mocht het zo zijn dat we even geen plek voor je hebben kun je, indien je dat wenst, op de wachtlijst gezet worden. We contacteren je dan zodra er wat vrij komt.
  • Omdat wij startende ondernemers stimuleren is inschrijving bij de KVK niet bij ons verplicht.

Ben je geïnteresseerd? Mail ons dan met je naam, telefoonnummer, korte uitleg over je product, liefst vergezeld van wat fotomateriaal mee zodat wij gelijk een indruk hebben van de te verkopen producten? En vertel welke plek je zou willen huren.

Je kan ook altijd gezellig langskomen om sfeer te proeven en een goed beeld te krijgen van de winkel.

Mochten er nog vragen of twijfels zijn of wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op via info@deruilfabriek.nl.

Doe je mee? Why not?