Wil je deelnemen in De Ruilfabriek Conceptstore dan lees je hieronder hoe wij werken.

De prijs
Wij bepalen samen met jou de prijs, we hebben geen standaard prijzen maar proberen het betaalbaar te houden en te kijken wat haalbaar is voor je onderneming. Zo kun je ook als beginnende ondernemer rustig bij ons opstarten.

Omdat wij startende ondernemers stimuleren is inschrijving bij de KvK niet bij ons verplicht.

De huurprijzen zijn per maand en exclusief BTW.

Naast de huur rekenen we 15% provisie over je netto-verkopen. Aan het begin van elke maand ontvang je een huurfactuur voor de aankomende maand. Van deze provisie betalen wij ook de vaste lasten, wij hebben als Stichting namelijk geen winstoogmerk.

Deelname
De minimale deelname is 6 maanden en de daarna is de opzegtermijn 1 volle kalendermaand. Je kunt starten op de 1e en 15e van elke maand. Wij vinden het belangrijk dat zowel jij als ondernemer maar ook onze bezoekers in de winkel jouw producten kunnen leren kennen.

Opzeggen is altijd voor de 1e van de maand.

De uitbetaling
De omzet van de maand ervoor wordt van de 15e uitbetaald, mits de huur van de huidige maand is voldaan. Uitbetaling kan niet contant plaatsvinden.

Kassasysteem
Wij werken met Conceptkassa, hiermee kun je zelf je eigen producten toevoegen en beheren. Ook kun je live je verkopen volgen. Eigen barcodes gebruiken is mogelijk.

Jouw plek in de winkel
De huurplekken worden regelmatig verplaatst, zodat ieders spullen verspreid door de winkel te zien zijn, altijd vanuit de gedachte om meer verkoop te kunnen genereren.

Meedoen
Het is bij ons niet verplicht om mee te werken in de Conceptstore, het mag wel als vrijwilliger uiteraard. Wat wij belangrijk vinden is dat je onze vrijwilligers een warm hart toedraagt want elke dag werken zij er hard voor om jouw producten zo goed mogelijk te verkopen!

Wachtlijst
Mocht het zo zijn dat we even geen plek voor je hebben kun je, indien je dat wenst, op de wachtlijst gezet worden. We contacteren je dan zodra er wat vrij komt.

Ben je enthousiast geworden?

Mail ons dan met je naam, telefoonnummer, korte uitleg over je product, liefst vergezeld van wat fotomateriaal mee zodat wij gelijk een indruk hebben van de te verkopen producten? Samen met jou kijken we dan welke mooie plek je zou willen huren.

Je kan ook altijd gezellig langskomen om sfeer te proeven en een goed beeld te krijgen van de winkel.

Mochten er nog vragen of twijfels zijn of wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op via info@deruilfabriek.nl