In 2020 verbleven 23.093 kinderen en jongeren in een pleeggezin.
Pleegzorg is een vorm van hulp waarbij een kind tijdelijk, kort of lang, in een ander gezin gaat wonen. Stichting De Ruilfabriek heeft haar hart opengesteld om met haar expertise en connecties, diverse kamers te restylen van pleegkinderen.

Samen met De Rading Jeugd en Opvoedhulp in regio Utrecht zijn wij dit project gestart. De Rading is een onderdeel van de overkoepelende Landelijke Pleegzorg Organisatie.

HET PROJECT DROMENKAMER IS SUCCESVOL AFGEROND!
Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen

Geef jij een Pleegkind een Dromenkamer om zich thuis te voelen?

Wat kun JIJ betekenen?
Koop een Dromenkamer cadeaukaart waarmee je prachtige cadeaus kunt uitzoeken in de Ruilfabriek Conceptstore shop. Hierin staan diverse producten die lokaal of duurzaam zijn gemaakt. De volledige opbrengst gaat naar het project.
Uiteraard kun je deze ook voor je familielid, je vriendin of de buurman kopen.
Of doneer een bedrag naar keuze, gebruik hiervoor de knop Doneren in het Menu.

Bezoek ons op een van onze evenementen, koop een doosje chocozoenen of maak een toffe foto van jezelf bij onze speciale PhotoBooth in ruil voor een donatie.

Zakelijk bijzonder

Voor een zakelijk cadeau gekoppeld aan een goed doel kies je voor de DROMENKAMER Cadeaukaart!

Onze cadeaukaart kun je het hele jaar door geven, maar is uitermate geschikt voor Kerstmis. En denk ook eens aan de Dag van de Vrijwilliger, Sinterklaas, een jubileum, Secretaressedag of als bedankje voor het harde thuiswerken!

Laat je collega’s, personeel of zakenrelaties zelf een keuze maken in onze DROMENKAMER webshop. Hierin kun je prachtige cadeaus uitzoeken en werken wij samen met onze duurzame ondernemers uit De Ruilfabriek Conceptstore. Je ondersteunt ook nog eens startende ondernemers!

Onze DROMENKAMER cadeaukaart is een fysieke kaart, zo wordt het geven extra leuk. Waar je ook woont, onze vrijwilligers sturen de artikelen mooi verpakt naar de ontvanger.

Voer in de shop je tegoedbon code in en wij zorgen dat jouw bestelde items bij je thuis komen!